:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 


Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 
 

Articole publicate:

 


 
 

 
 

 

 VIZUALIZAREA NEMIJLOCITA A AUREI


La Centrul de Terapii SOMAVITA diagnosticarea prin vizualizarea nemijlocita a aurei este realizata de catre psihologul Beatrice Niculita. Cum darul si munca ei sunt mai dificil de explicat sa o lasam chiar pe ea sa povesteasca in ce consta acest lucru...

 

Psiholog terapeut
BEATRICE NICULITA

"Vad aura energetica in toata compexitatea si splendoarea ei coloristica de cand ma stiu. Timp de multi ani am fost convinsa ca toata lumea are aceleasi perceptii ca si mine. Abia in anii de scoala am ajuns la concluzia ca vad mult mai mult decat colegii mei, dar nu am dat nici o importanta acestui fapt. Intalnirea - cu totul intamplatoare sau nu - cu un medic foarte bine pregatit profesional, avand si preocupari multiple privind terapiile complementare, m-a determinat sa acord atentie faptului ca vad ceea ce majoritatea oamenilor nu vad. Ea, pentru ca este vorba de o femeie, mi-a descoperit si o alta calitate, rara si a afirma ca am obligatia de a dezvolta si valorifica aceste insusiri native. Am urmat diverse cursuri de specializare, inclusiv in cadrul facultatii pe care am absolvit-o. Am inceput sa cercetez cu atentie lumea inconjuratoare, sistematizandu-mi constatarile.
 

In 1992 am inceput sa lucrez la o unitate sanitara in cadrul careia am beneficiat de colaborarea cu medici de diverse specialitati, cu o vasta experienta profesionala. La inceput unii dintre ei m-au privit ca pe o curiozitate a naturii. Treptat, dupa ce m-au supus la diverse teste, cerandu-mi sa diagnostichez cate o persoana, pentru care ei aveau informatii bogate (radiografii, ecografii, analize si altele) le-am castigat increderea. Concluzia unanima a fost ca diagnosticarea prin vizualizarea nemijlocita a aurei energetice a aurei constituie o metoda rapida si exacta.
 

In perioada care a urmat, bazandu-ma si pe cunostintele acumulate in timpul colaborarii mentionate, care mi-au permis sa interpretez corect ceea ce vad, am diagnosticat peste 18.000 de persoane, atat din tara cat si din alte 31 tari. Printre acestia au fost atat sugari de cateva saptamani cat si nonagenari de ambe sexe. Vederea aurei si interpretarea corecta a celor vazute, imi permite nu numai diagnosticarea complexa, psihica si fizica ci si alegerea celor mai potrivite tratamente, prin testarea corespunzatoare, atat a produselor terapeutice cat si a regimurilor alimentare. Cu alte cuvinte, optimizarea terapiei bazata pe ierarhizarea produselor dupa eficienta. Insotesc intotdeauna diagnosticarea cu recomandari terapeutice, in covarsitoarea majoritate a cazurilor acestea au in vedere folosirea unor produse naturale, ieftine si la indemana tuturor. Ma refer la plante medicinale din flora tarii noastre, la argile autohtone, la produse apicole si la retete indelung verificate, pe baza carora, bolnavii isi prepara singuri leacurile. De asemenea, la unele produse naturiste realizate de firme din tara.
 

Daca consideram ca reflexoterapia ar fi utila, invatam pacientul sa si-o aplice singur, datorita avantajelor prezentate de un astfel de autotratament."

 

Faptul de a vedea “ceea ce nu se vede” permite efectuarea unor activitati de cercetare interdisciplinara cu rezultate deosebit de interesante. Ca urmare, in ultimii ani am dedicat destul de mult timp acestor activitati, atat individual cat si in cadrul unor colective. Dupa finalizarea cercetarilor, rezultatele acestora vor fi publicate.
 

Printre altele, aceste cercetari s-au referit si la centrul energetic situat la distanta de circa o palma deasupra Sahasrarei. Este vorba de de o chakra de culoare alba stralucitoare, brazdata de nervuri fine de culoare aurie. In cadrul acesteia particulele energetice se misca cu viteze mai mari decat cele din Sahasrara, avand si o frecventa a vibratiilor mai inalta. Ca urmare este mai putin vizibila si acest centru energetic are un rol esential in sanatatea indivizilor. El este responsabil cu mentinerea in forma optima a aparatului psihic si mai ales a inconstientului. De asemenea are rolul de a face legatura intre ghizii spirituali si individ si acesta din urma si banca universala de date (inconstientul colectiv). La acest nivel informatiile se obtin brusc ca un tot unitar sub forma unei iluminari. Blocajele de la centrul energetic mentionat impiedica circulatia normala a energiei subtile spre creier, dand persoanei in cauza stari de neliniste, anxietate, insomnii – pe scurt, tot cortegiul simptomelor existente in stres. Aceste blocaje se formeaza prin refulare (trimiterea in inconstient a unui gand, a unei idei legate de o intamplare neplacuta) si se materializeaza in aura sub forma unei engrame care furnizeaza materia blocajului. Engramele pot avea forme foarte variate prezentand simbolistica inconstienta a fiecarui individ in parte. Ele pot persista ani sau chiar decenii si pot furniza informatii despre continutul refularii. Initial engramele streseaza apoi in timp provoaca boli somatice, efectul lor propagandu-se, din aproape in aproape, pe straturile aurei pana la corpul fizic. Este deci dezirabil ca engramele sa fie identificate cat mai repede si sa fie inlaturate printr-o terapie specifica asa cum gasiti in exemplele din sectiunea cazuistica a site-ului.

Dintre rezultatele bune obtinute de persoanele pe care le-am diagnosticat si carora le-am recomandat tratamente adecvate pot fi mentionate cele dobandite in urmatoarele suferinte:

 • gastrite

 • dischinezii biliare

 • constipatii

 • hemoroizi si alte boli digestive

 • tulburari menstruale

 • anexite

 • chisturi ovariene

 • fibroame

 • mastite

 • mastoze

 • cardiopatii ischemice

 • tulburari circulatorii

 • hipertensiune arteriala

 • anemie

 • diabet

 • laringita

 • raceala

 • gripa

 • astm bronsic

 • tuse


Rezultate foarte bune am obtinut prin tratarea cauzelor unui numar mare de boli, de tot felul, cu Esente Florale Bach. Aceste cauze se gasesc in corpul emotional si in corpul mental, asa cum s-a demonstrat recent si stiintific in cadrul psihoneuroimunologiei. Obtinerea rezultatelor foarte bune se datoreaza faptului ca la alegerea esentelor pentru fiecare pacient in parte, am folosit o metoda proprie, elaborata cu mai multi ani in urma. Ea se bazeaza pe ierarhizarea esentelor tinandu-se seama de interactiunea aurei lor cu aura pacientului (excelente, foarte bune, bune, neutre).

 
Somavita 1999-2012