:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 

 
Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 

 

 CAZUISTICA


Cateva exemple din cazurile speciale intalnite in activitate

      1. Un tanar de circa 30 ani, bine cladit fizic, in culmea disperarii, invoit pentru cateva zile din spitalul de psihiatrie (unde se gasea internat sub tratament medicamentos intens de sase luni de zile), avand o depresie profunda a solicitat o diagnosticare prin vizualizarea nemijlocita a aurei. Cauza suferintelor lui s-a dovedit a fi o lambliaza “antica” vizibila foarte usor in aura prin coloritul specific inconfundabil. S-a vindecat de giardioza in doua saptamani, dar reducerea treptata a medicatiei psihiatrice pentru a se evita sevrajul a durat mai multe saptamani. Dupa inlaturarea cauzei a disparut si depresia.


      2. O personalitate stiintifica dintr-o tara din Vest, care nu acuza nici o suferinta fizica, a fost adus la diagnosticare prin vizualizarea nemijlocita a aurei, pentru a-i fi prezentat un lucru “exotic”. A ascultat cu un zambet sceptic pe buze constatarile facute. I s-a atras atentia ca este iminenta imbolnavirea sa deosebit de grava daca nu ia masuri care de altfel i-au fost recomandate. Reactia sa a fost normala pentru un neavizat: “sunt perfect sanatos!”. De fapt asa se si infatisa barbatul de circa 50 ani cu alura de spotiv “plesnind de sanatate”. Au trecut mai putin de doi ani si a comunicat ca este dupa a doua interventie chirurgicala implicata de o grava boala pulmonara. N-a mai trecut mult timp si de data asta un colaborator al sau a anuntat ca omul atat de increzator in starea sa de sanatate a trecut in nefiinta. Din pacate nu a fost singurul caz in care avertizarile timpurii, cand puteau fi luate masuri eficiente de prevedere, nu au fost luate in considerare.


 3. Diagnosticarea prin vizualizarea nemijlocita a aurei energetice a unui barbat de 35 ani, a evidentiat existenta in aura sa a unei engrame, dar si iminenta unui infarct miocardic, care se putea produce din clipa in clipa. Fiecare persoana are o simbolistica inconstienta proprie, dar semnificatia engramei si-o poate descifra doar singur, eventual cu un anumit ajutor psihologic. Uneori, rar, aceasta descifrare se face pe loc, eventual dupa cateva minute sau zeci de minute. Alteori “fisa” cade dupa zile, saptamani, luni sau niciodata. In cazul nostru, barbatul – din fericire pentru el – a constientizat relativ repede sursa cauzei engramei. A povestit ca a avut un tata deosebit de sever care il batea adesea. La varsta de 17 ani, urmand sa incaseze din nou o bataie temeinica ca de fiecare data, s-a revoltat. Si drept urmare, de data asta tatal a fost cel care a incasat corectia, probabil in contul tuturor celor pe care le-a administrat fiului de-a lungul timpului. Evenimentul l-a marcat sigur si pe tata, dar asta este o alta problema. In ce-l priveste pe cel diagnosticat, acesta trebuia sa-si “extraga” de urgenta engrama. In acest scop i s-a facut imediat o psihoterapie cu scopul de a-l determina sa retraiasca, in conjunctura actuala, evenimentele de atunci. In timp relativ scurt – mai putin de o jumatate de ora – engrama a disparut din aura si ca urmare si iminenta infarctului miocardic. Cu ajutorul tratamentelor naturiste care i-au fost recomandate si pe care le-a urmat cu constiinciozitate, a ajuns sa duca o viata normala, fara probleme deosebite de sanatate. Asta era situatia la zece ani dupa diagnosticare.

 


 4. La o persoana de sex feminin de 45 ani, la diagnosticarea prin vizualizarea nemijlocita a aurei energetice s-a constatat printre altele, un cancer incipient la sani si o engrama la nivelul centrului energetic situat deasupra Sahasrarei. Constientizand semnificatia simbolului reprezentat pe engrama, persoana in cauza a povestit urmatoarele: Intr-o perioada indepartata a vietii ei si-a dorit sa aiba copii. Neputandu-i avea, a vrut sa infieze un baiat. A gasit unul pe care l-a placut foarte mult la un orfelinat. L-a vizitat des, s-au apropiat din ce in ce mai mult. Cand a vrut sa faca formele de adoptie a aflat ca-l adoptase altcineva. Faptul a socat-o puternic ducand la formarea engramei si a unei depresii psihice consecutive. Depresia a fost tratata cu pastile, dar engrama a ramas. In timp, aceasta a parcurs aura ajungand la nivelul sanilor si cauzand cancerul incipient. Prin metode specifice si aceasta persoana a fost ajutata sa retraiasca clipele din perioada formarii engramei si a reusit sa se vindece. Disparand cauza imbolnavirii nu au mai aparut recidive.

 


 

5. Un barbat de 32 ani acuza diverse stari de disconfort fizic. Pe baza diagnosticarii prin vizualizarea nemijlocita a aurei i s-au facut recomandarile terapeutice adecvate. Desi le-a urmat cu constiinciozitate, nu a obtinut decat ameliorarea starilor. Dupa investigatii ample care nu au putut explica insuccesul terapiei, i s-au solicitat datele necesare pentru a i se intocmi o analiza Feng Shui pentru apartamentul in care locuia. Analiza a evidentiat ca zona sanatatii s-a aflat in afara apartamentului. In urma corectiilor Feng Shui care s-au impus, starile de disconfort au disparut dupa putin timp.

 


6. M. L. (34 ani) din Constanta, afland ca sotul a inselat-o, din cauza socului emotional, i-au disparut menstrele, situatie care s-a mentinut aproape un an de zile. Tratarea socului emotional a durat cinci saptamani si a condus la reaparitia menstrelor.

 


7. A. C. (78 ani) din Bucuresti. De ani de zile ii era frica sa mearga singura pe strada. S-a prezentat la cabinet insotita de catre sot si de catre o sora. In urma tratamentului cu esente florale care a durat doua saptamani, s-a prezentat la cabinet neinsotita.

 


8. B.E. (26 ani) din Timisoara, suferea de obezitate accentuata. Tratamentul cu esente florale Bach care a durat aproape o luna si respectarea recomandarilor care i-au fost facute, i-au permis sa slabeasca sistematic cu circa cinci kilograme pe luna. Dupa opt luni a ajuns la greutatea normala.

 


9. R.V. (40 ani) din Bacau, s-a plans de dureri care se mutau in diverse zone ale corpului si de insomnii care l-au adus la disperare. Dupa trei saptamani de tratament cu esente florale, i-au disparut atat insomnia cat si durerile.

 


10. O.D. (29 ani) din Targu Mures. Pe un fond de stres puternic, s-a plans de impotenta sexuala. Dupa tratamentul cu esente florale care a durat aproape sase saptamani, problema s-a rezolvat.

 


11. S.M. (25 ani) din Cluj se temea de zborul cu avionul. Dupa tratamentul cu esente care a durat putin peste doua saptamani, zborul cu avionul, implicat de obligatiile de serviciu, i-a devenit agreabil.

 


12. A.W. (55 ani) din Heidelberg. Bolnav de diabet, fara a fi dependent de insulina, tratandu-se cu regim alimentar si ceaiuri. Dupa tratamentul cu esente florale timp de 35 de zile, glicemia i-a revenit la valori normale, la care se mentine de aproape doi ani de zile.

 


13. H.C. (31 ani) din Buzau. Neintelegerile cu sotul, pe care nu indraznea sa-l paraseasca de teama lipsei de bani si a singuratatii, au condus-o la o depresie profunda. S-a tratat cu esente florale. A revenit la cabinet dupa circa un an si a povestit ca s-a vindecat, ca a reusit sa se angajeze, ca are un serviciu excelent, ca a divortat, ca are un prieten foarte bun cu care urmeaza sa se casatoreasca.

 


14. I.N. (23 ani) din Suceava. Anorexica, intr-o stare jalnica, a renuntat la studiile universitare. Crea impresia ca nu mai are mult de trait. La insistentele mamei, a urmat cu strictete tratamentul cu esente florale. I-a revenit pofta de viata, si-a reluat si a terminat studiile universitare. Este optimista si plina de viata.

 


15. T.G. si T.M. (2 luni) din Bucuresti, gemeni. Spre disperarea parintilor, plangeau foarte mult, in aparenta fara nici un motiv. A treia zi dupa inceperea tratamentului cu esente florale, plansul nejustificat a incetat.

 


Aceste cazuri sunt descrise si in articolele publicate in diverse cotidiene, articole ce sunt mentionate la fiecare pagina dedicata in parte.

 

 

 

 

 

Altfel de terapii

 

Este de mentionat ca vederea lumii subtile nu se limiteaza la vederea aurei energetice a oamenilor, animalelor, plantelor, cristalelor si a diverselor obiecte.
V-ati intrebat vreodata ce informatii poate oferi, spre exemplu, aura energetica a unui deal sau a unui munte?
 

Vederea lumii subtile ofera un volum vast de informatii utile in cele mai variate domenii ale activitatii umane, deschizand un camp vast pentru cercetare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Somavita 1999-2012