:: SOMAVITA :: Vizualizarea si interpretarea aurei umane - Terapii cu esente florale - Analiza Feng Shui - Masaj si tratamente pentru coloana vertebrala ::

 


Index
Diagnosticare si Terapii
Energetica si Anomalii
Vizualizarea Aurei
Terapii cu Esente Florale
Analiza Feng Shui
Cursuri
Osteopatie
Cazuistica
Contact
 
 
 

Articole publicate:

 

 

 

 

 

ENERGETICA SI ANOMALII

IN STRUCTURA AURELOR ENERGETICE


 

NOTIUNI INTRODUCTIVE

 

Initiatii vechilor civilizatii au descoperit ca in jurul corpului uman exista mai multe straturi formate din particule minuscule, aflate intr-o miscare vibratorie permanenta. Totalitatea acestor straturi, impreuna cu centrii energetici care le interconecteaza si le leaga si de corpul fizic, a capatat denumirea de AURA ENERGETICA. Cercetarile stiintifice recente efectuate cu aparatura moderna au confirmat aceasta realitate. Rezulta ca fiinta umana este o alcatuire complexa, formata din corpul fizic, legat indisolubil de cele sase corpuri energetice subtile care formeaza aura. Gruparea acestora din urma, conduce la definirea entitatilor denumite SUFLET si SPIRIT. O diagnosticare completa presupune luarea in considerare a intregului ansamblu. Acest lucru devine posibil la diagnosticarea prin vizualizarea nemijlocita a aurei energetice. Vizualizarea aurei ofera informatii deosebit de complexe privind starea de sanatate, anumite antecedente, predispozitiile la imbolnavire si multe altele care vor fi analizate in cele ce urmeaza.

 

Numarul mare de persoane diagnosticate prin vizualizarea nemijlocita a aurei energetice, ne-a permis, printre altele, constatarea unor aspecte ingrijoratoare. Acestea privesc anumite categorii de oameni, tot mai numeroase, care lucreaza in anumite domenii. Aceste aspecte pot fi constatate in mod obiectiv, deocamdata, doar in aura.

 ANOMALIILE DETERMINATE DE CAMPURILE ELECTROMAGNETICE ARTIFICIALE:

a. cele care cuprind intregul corp al persoanelor
Aurele persoanelor in cauza sunt strabatute de linii de forta perpendiculare, care strabat toate corpurile energetice subtile. Acestea sunt nocive deoarece haotizeaza energia din corpurile respective. Aura se rarefiaza prezentand niste striuri. Persoanele afectate acuza o stare de oboseala care se accentueaza in timp, au o energie vitala scazuta, precum si un tonus psihic tot mai diminuat.

b. cele care afecteaza in special zona pieptului

Situatia se refera la persoanele care stau cel putin 4 ore pe zi la distanta mica de ecranele unor aparate electronice. La aceste persoane aura are o coloratura gri deschis cu aspect mat in zona cuprinsa intre gat (chakra Vishuda) si plexul solar (chakra Manipura). In acest caz liniile de forta nocive, perpendiculare pe suprafata corpurilor energetice, apar doar in zona mentionata. In aceesi zona turbionii energetici ai chakrelor se rotesc mai incet decat este normal. La fel se intampla cu particulele energetice, ele se misca mai lent, avand si o frecventa a vibratiilor mai redusa, de unde si culoarea gri deschis. Persoanele afectate au un sistem imunitar mult slabit, sunt predispuse la gripe si raceli, dar si la afectiuni cardiace si la dereglari ale tiroidei si ale paratiroidelor.

c. cele care afecteaza, cel putin in aparenta, doar o mica parte din corp.
Aceasta categorie se refera la persoanele care tin telefoanele celulare lipite de diverse zone de pe corp (de obicei in dreptul ficatului, a inimii - in dreptul chakrei Anahata). In acest caz aura este afectata pe portiuni restranse si nu in toate straturile ei. Afectarea se manifesta prin aparitia unei culori de nuanta portocaliu-roscat care se transforma treptat intr-o culoare asemanatoare cu cea a celularului - deci rosiatica. Efectele nedorite care apar din aceasta cauza in timp la nivelul corpului fizic se pot banui usor...

Din pacate anomaliile din structura aurei umane cauzate de mediul de viata si munca nu sunt determinate numai de campurile electromagnetice create de activitatile umane. Ele apar si in atmosferele toxice in care anumite categorii profesionale isi desfasoara activitatea (intreprinderi chimice, de mase plastice, anumite laboratoare de chimie). La aceste persoane, in timp, aura capata o coloratura specifica: o tenta de gri mat care afecteaza toate corpurile lor subtile. Aceasta este o urmare a faptului ca particulele energetice se misca cu viteze mai mici decat cele normale, scazandu-le si frecventa vibratiilor. In paralel scade si intensitatea schimbului energetic cu mediul ambiant. Consecinta este o stare de oboseala tot mai accentuata si o acumulare masiva de toxine in intregul corp.


 

ANOMALII DETERMINATE DE ANUMITE METODE TERAPEUTICE

In cele ce urmeaza ne referim doar la doua dintre ele: Cobaltoterapia si Terapia cu Prednison si derivatele sale. Cobaltoterapia actioneaza asupra aurei energetice determinand efecte asemanatoare cu cele ale campurilor electromagnetice create de activitatile umane. Acest tratament distruge celulele canceroase, dar si o parte a celulelor sanatoase. Acest aspect este vizibil pe aura, ea capatand taieturi multiple pe intregul ansamblu.
In urma tratamentelor prelungite cu Prednison, ansamblul aurei capata tente maron-rosiatice caracteristice persoanelor indoliate, adanc indurerate. Intr-adevar, tratamentul cu Prednison pe langa efectele benefice, are ca efect secundar, printre altele si depresia psihica.

Un efect eficient de regenerare a aurelor energetice afectate de factorii mentionati anterior il au curele de argila administrate pe cale interna. In plus, aceste cure au efect remineralizant dar si reechilibrant la nivelul micro si oligoelementelor. Argila este si antitoxica, antiseptica, tonifianta, cicatrizanta si reconstituiva. Din pacate, asa cum am putut constata adeseori, folosirea ei se face in mod haotic.
Tinand seama de aceasta realitate si de extinderea deosebita, mai ales in ultimii ani, a folosirii argilei in scop terapeutic, consideram ca este necesar sa atragem atentia si pe aceasta cale, asupra unor aspecte de importanta capitala si anume:
 

  • Nu orice argila are virtuti terapeutice (exista argile cu continut de azbest, deci potential cancerigene)

  • Nu orice argila terapeutica este compatibila cu oricine (fiecare persoana are tipul propriu de argila, care - se pare ca - se pastreaza de-a lungul intregii vieti)

  • Cu toate calitatile sale terapeutice incontestabile, argila nu este un leac universal, tratamentul cu argila avand si contraindicatii


 
Somavita 1999-2012